Het schaduwkabinet: week 11 - 2018

Message Bookmarked
Bookmark Removed

Je zou maar 2 miljoen krijgen! Wij kunnen jullie helaas niet meer bieden dan onze “2 cents” in onze lijstjes uit het:

SCHADUWKABINET

We luisterden naar: Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, Caroline Says, Sarah Davachi, Dine Doneff, Editors, Hot Snakes, Immigrant, Durand Jones & The Indications, Khruangbin, Migos, Mount Eerie, Nanook Of The North, Alex Stolze, Various Artists: For Christian H, Various Artists: Music From Yemen Arabia en Sarah Davachi.

Jan Willem Broek, Tuesday, 13 March 2018 21:20 (one year ago) link

A.A.L (Against All Logic) - 2012 - 2017
Onhandige bandnaam, archivarische albumtitel, Nicolas Jaar doet er blijkbaar alles aan om misschien wel zijn leukste plaat richting vergetelheid te duwen. (Niet gelukt dus.) 2012-2017 barst van l'esprit, vrolijkheid. Het begint nog met een matige track, maar daarna doet Jaar zijn beste Moodymann (nog een wonder dat de moraalridders van Pitchfork hem geen cultural appropriation verweten). Het tofste aan de plaat blijft de kinderlijke wildheid. Alsof Lasch in al die jaren juist tijd tekort kwam, en zijn acht-jarige neefje met het basismateriaal voor de final mix alleen liet. 'Draai jij maar aan de schuiven en de knoppen' en klik dan op save. Something like a phenomenon.

Ludo, Thursday, 15 March 2018 11:51 (one year ago) link

Lasch! lol. Jaar dus.

Ludo, Thursday, 15 March 2018 11:53 (one year ago) link

(nog een wonder dat de moraalridders van Pitchfork hem geen cultural appropriation verweten)

LOL, maar hij samplet Shitye dus dan krijg je van de 'Fork automatisch 2 bonuspunten. Resident Advisor, waar Jaar altijd een "Verlaat de gevangenis met een 4.8/5 recensie" kaart van op zak heeft, is er minder of te spreken. Ik kreeg na 3 tracks vooral zin om Floorplan te luisteren, je wil dan toch de ekte-ekte.

OMC, Thursday, 15 March 2018 13:26 (one year ago) link


You must be logged in to post. Please either login here, or if you are not registered, you may register here.